LOVAH nijmegen

 

Welkom op de website van LOVAH Nijmegen

 leden april 2017

 

 

LOVAH landelijk

De Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen (LOVAH) behartigt de belangen van alle huisartsen in opleiding op landelijk niveau. LOVAH Nijmegen is hier een regionale afdeling van die opkomt voor de belangen van de AIOS van in Nijmegen en activiteiten specifiek voor deze AIOS organiseert.

 

LOVAH Nijmegen

De afdeling in Nijmegen bestaat uit een groep enthousiaste AIOS die zich inzet om het onderwijs te verbeteren. We zitten elke maand rond de tafel met stafleden van het instituut om de belangen van de AIOS te behartigen, het onderwijs te evalueren en te verbeteren. Daarnaast organiseren we het symposium na de LHK-toets, inspirerende nascholingen en leuke activiteiten. De vergaderingen van LOVAH Nijmegen zijn voor alle AIOS vrij toegankelijk. Voor meer informatie over de vergaderingen of om je aan te melden, kan je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailen. 

 

Vacatures

Er zijn altijd wel meer AIOS nodig voor het bestuur of de commissies. Als je zin hebt om je naast je opleiding in te zetten voor de belangen van je mede-AIOS, activiteiten te organiseren, of als je gewoon een keer wil meekijken met een vergadering: mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil je alle ontwikkelingen en de activiteiten van de LOVAH Nijmegen bijhouden, volg ons dan op Facebook.

Laatst gewijzigd: 5 april 2017