LOVAH maastricht 

Welkom op de website van LOVAH Maastricht!

 

De afdeling LOVAH Maastricht is een enthousiaste groep AIOS die zich inzet voor de AIOS en het onderwijs in Maastricht. Dit doen we door een drietal hoofddoelen:

- Bewaken van de kwaliteit van de opleiding

- Organisatie van onderwijs gerelateerde activiteiten

- Contact leggen tussen AIOS onderling door organisatie van ontspannende activiteiten.

Wij vergaderen eens in de 6 weken in Maastricht, ofwel ergens in de kroeg of bij iemand thuis.

 

Het huidige bestuur bestaat uit:

Clara Zijlstra - voorzitter

Eline Urlings - secretaris

Robin Remmel - penningmeester

 

Wij hebben in Maastricht een structureel en goed contact met de stafleden van het instituut (het hoofdenoverleg) waardoor we de mogelijkheid hebben om positieve en negatieve punten van de opleiding aan te pakken. Door de organisatie van een aantal inhoudelijke acitiviteiten (Congresdag na de LHK, financiele avonden en medische inhoudelijke workshops) proberen we verder te ontwikkelen als toekomstig huisarts.Daarnaast zorgen we voor een groot aantal activiteiten (borrels, wijn- of bierproeverij, sportieve activiteiten en assistenten feest met de grote ziekenhuizen in de buurt) om de onderlinge contacten te versterken.

 

De LOVAH biedt AIOS Huisartsgeneeskunde een ideaal platform om ervaring op te doen met organisatorische en bestuurlijke activiteiten. Neem als AIOS deze kans dus vooral met beide handen aan, nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Kom eens vrijblijvend meevergaderen!

 

Kijk ook eens op onze Facebook !

 

Laatst gewijzigd: 14 april 2019