Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert meerdere activiteiten door het hele jaar heen, variërend van uitjes, cursussen en borrels. De activiteiten zijn toegankelijk voor alle Leidse aios. Kijk in de agenda voor een overzicht van alle komende activiteiten.

 

Heb je interesse om een activiteit (mede) te organiseren of heb je een leuk idee voor een activiteit? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie vertegenwoordigt alle aios binnen Huisartsopleiding Leiden op het gebied van opleiding en onderwijs. Aios kunnen deel uitmaken van verschillende overleggen om direct invloed uit te oefenen op het eigen onderwijs:

  • Fase I-overleg (1e leerjaar en klinische stage)
  • Fase II-overleg (Stage ouderen/GGZ en 3e leerjaar)
  • O-team-overleg (m.b.t. huisartsopleiders)

 

Tevens zijn er diverse tijdelijke werkgroepen die zich bezig houden met het ontwikkelen en verbeteren van verschillende onderwijsonderdelen binnen de opleiding.

 

Wil je meedenken en beslissen over het verbeteren van het onderwijs binnen de opleiding? Of heb je vragen over de onderwijscommissie of de verschillende overleggen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Symposiumcommissie

Jaarlijks organiseert de symposiumcommissie van LOVAH Leiden een middagsymposium aansluitend op de LHK-toets. Het symposium is verplicht onderwijs voor alle Leidse aios, maar wordt samengesteld door de aios zelf en wordt zodoende altijd erg enthousiast ontvangen. Vele bekende sprekers zijn reeds te gast geweest op deze leerzame middag. 

 

Wil jij het volgende symposium organiseren of heb je nu al ideeën voor een spreker of een workshop? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sollicitatiecommissie

Tweemaal per jaar vinden er sollicitatierondes plaatst voor de huisartsopleiding. De sollicitatiecommissie bestaat uit aios, huisartsopleiders en stafleden van Huisartsopleiding Leiden en nemen de STARR-interviews af. De aios binnen de commissie worden aangenomen door het bestuur van LOVAH Leiden. Via de nieuwsbrief wordt er bekend gemaakt of er vacatures zijn voor nieuwe aios. 

Laatst gewijzigd: 27 april 2019