LOVAH groningen

 

BESTUUR

 

Als bestuur streven we ernaar om de betrokkenheid onderling te vergroten. We organiseren gezamenlijke activiteiten zodat jij je mede-AIOS (beter) leert kennen en alvast kunt ontdekken met wie jij morgen wellicht in een HAGRO zult werken. Daarnaast willen we als AIOS betrokken zijn bij het instituut om de opleiding zoveel mogelijk aan te kunnen laten sluiten bij onze wensen en behoeften. Dit is niet alleen nuttig voor de kwaliteit van de opleiding, maar vooral ook erg leuk!

 

Het bestuur per 1 juni 2020:

 

Maarten Homburg

voorzitter

Agnes Potze secretaris
Ben Sijtsma penningmeester
Fran Leijten

onderwijscommissie

Lisa Koops onderwijscommissie
Tim Huijink activiteitencommissie
Anne Loohuis leerlijnen
Johanneke Jongejan groepsbegeleiders
Irina Versteeg promotie

 

IMG 9246 2

Bovenste rij: Maarten, Tim, Agnes, Niek, Maartje. Onderste rij: Irina, Johanneke, Fran, Lisa, Maaike. Niet op de foto: Anne, Ben

 

Wil je meer weten over het bestuur of lijkt het je leuk om bestuurslid te worden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook altijd vrijblijvend eens een vergadering bijwonen.

 


 

COMMISSIES 

 

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie houdt zich in overleg met het bestuur bezig met de kwaliteit van het onderwijs op het instituut. Er wordt regelmatig vergaderd met het hoofd van de opleiding, maar ook in de verschillende werkgroepen van het instituut wordt actief meegedacht.

 

Daarnaast organiseert de onderwijscommissie de onderwijsmiddag na de LHK-toets. Hierbij staat altijd het competentiegebied 'maatschappelijk handelen' centraal. Een keer per 3 jaar bestaat de LHK middag uit een filmfestival. 

 

De onderwijscommissie in Groningen bestaat uit:

Maartje Slagman

Christine van der Werf 

Meike Jenster

Maaike Hettema

Marian Vermaas

 

Wij vinden dat onderwijs aan huisartsen in opleiding hoort aan te sluiten op de alledaagse dynamische veranderingen die de huidige tijdsgeest met zich meebrengt. De huisartsgeneeskunde wordt binnen de zorgwereld niet zelden beïnvloed door de landelijke en politieke processen. Ook de toenemende globalisering beïnvloedt het spreekuur van de huisarts in steeds sterkere mate; denk hierbij aan alledaagse kwalen met een tintje etnische diversiteit of de groter wordende kloof tussen hoger en lager opgeleiden.

 

Lijkt het jou wat om deze middagen te organiseren of heb je ideeën voor de invulling van de middag? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor andere vragen zijn wij te bereiken op dit emailadres.

 

 

Activiteitencommissie

De Actie: om je collega’s nog beter te leren kennen!

Door…..

- met ze te strijden tijdens de pubquiz in stamkroeg ‘de Bres’

- met ze te tafelen tijdens het kerstdiner

- met ze te borrelen na een uitputtende LHK middag in ‘de Buurvrouw’

- met ze te ………….. tijdens de jaarlijkse AIOS-dag (vorige jaren: fotogamen, survivallen, bootjes varen)

Daarnaast organiseren we de instrumentenmarkt voor de eerstejaars.

 

Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot snel tijdens een van onze activiteiten!

 

 

 AkCie2018

Van links naar rechts en boven naar beneden: Robert, Anna, Bernard, Hiske, Joline, Guido, Iris 

 

De commissie bestaat uit:

Hiske de Boer (voorzitter)

Anna Brandsma

Joline Bakker

Guido d' Angremont

Iris Posthumus

Bernard van Hattem

Robert van Wissen

 

 

Sollicitatiecommissie

De sollicitatiecommissie bestaat uit groepsbegeleiders, huisartsopleiders en AIOS. Via de LOVAH worden AIOS benaderd om zich hiervoor op te geven. Indien je wordt uitgenodigd om zitting te nemen in de commissie, volgt een training waarin je het afnemen van een STARR-interview leert.

Laatst gewijzigd: 10 juni 2020