Organisatie

LOVAH Eindhoven bestaat momenteel uit:

Bestuur

LA    JO 

Voorzitter

Lily-Ann Hooijsma

 

Secretaris

Jonathan Sampat 

Joep Daenen    Marit Trienekens PR

Penningmeester

Joep Daenen

 

PR

Marit Trienekens

Foto Jonna 002 Edit   IMG 2431

Commissaris onderwijs

Jonna van Loon

 

Algemeen bestuurslid

Anne van Kooten

 

  


Commissies

 

Onderwijscommissie:

Anne van Kooten, Esther van der Linden, Lily-Ann Hooisma, Irene Engelen, Marit Trienekens, Jonna van Loon

 

Als onderwijscommissie willen wij ons inzetten voor goed huisartsgeneeskundig onderwijs op dependence Eindhoven. Gezien de unieke situatie waarbij in Eindhoven twee instituten onderwijs geven, ligt onze focus ook op het verbeteren van de samenwerking van deze twee instituten op onderwijsgebied. Onze speerpunten op dit moment zijn:

 

  • Alle terugkomdagen in Eindhoven organiseren
  • Krachten bundelen in het geven van kwalitatief, hoogwaardig en innovatief onderwijs
  • Verbinding aangaan met de regio
  • Nadenken over de huisarts van de toekomst

 

Om deze speerpunten tot uitvoer te kunnen brengen, hebben we als commissie overleg met de coordinatoren en de hoofden van de opleiding uit Nijmegen en Maastricht. Daarnaast krijgen we terugkoppeling van de groepsvertegenwoordigers. Verder nemen we deel aan de klankbordgroep en programmacommissie in Nijmegen en worden via LOVAH Maastricht op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen daar in de verschillende werkgroepen. Als commissie vergaderen we één keer per maand.

We zijn nog maar net begonnen, maar hebben er heel veel zin in om door krachten te bundelen de positie van dependence Eindhoven te versterken!

 

Ben je enthousiast en zou je, je steentje willen bijdragen in de onderwijscommissie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nascholing- en activiteitencommissie:

Jonathan Sampat, Gijs Boereboom, Mikal Huizenga, Annemarije Rog

 

De nascholingscommisie van LOVAH Eindhoven houdt zich bezig met interessante en praktische scholingen met onderwerpen die buiten het onderwijscurriculum vallen. Hierbij kan gedacht worden aan actuele maatschappelijke thema's of workshops voor bijvoorbeeld kleine ingreepjes. Tijdens de sessies streven we naar een gezellige en open sfeer. Het doel is om ongeveer vijf nascholingen per jaar te organiseren.

 

Heb je een idee voor een onderwerp? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van gezellige activiteiten in en rondom Eindhoven. In november 2016 werd de eerste activiteit georganiseerd: de LOVAH pubquiz. Op een passende Eindhovense locatie, namelijk de stadsbrouwerij, werd er gestreden met maarliefst 1/3 van alle Eindhovense AIOS. Een hele mooie opkomst. 

Houd de agenda en facebook in de gaten voor de komende activiteiten!

 

Heb je tips / ideeën of wil je ons team komen versterken stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Contact

Voor vragen, opmerkingen of voor leuke ideeën zijn we bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit adres kun je ook laten weten of je interesse hebt om LOVAH Eindhoven te komen versterken. Daarnaast zijn we te vinden op Facebook: www.facebook.nl/lovah.eindhoven.

Laatst gewijzigd: 10 september 2020