LOVAH amc


LOVAH AMC

LOVAH AMC bestaat uit AIOS die voor mede-AIOS onderrwijs en activiteiten organiseren. Naast dit organiseren behartigen zij ook de belangen van de AMC AIOS in 4 jaarlijks overleg met het hoofd van de opleiding en andere medewerkers van het instituut. Er is een korte link waarin de LOVAH regelmatig wordt gevraagd mee te denken over veranderingen in het curriculum.

 

De activiteiten die de LOVAH AMC organiseert zijn divers; van onderwijsgerelateerde workshops, pubquiz tot netwerkborrels tezamen met de LOVAH VUmc en een jaarlijkse zeildag.

 

De LOVAH AMC is nauw betrokken bij landelijke ontwikkelingen door actieve deelname tijdens de maandelijkse landelijke LOVAH ledenraad

 

Zie bestuur voor alle gezichten die bij LOVAH AMC horen.

 

De vergaderingen van LOVAH AMC zijn voor alle AMC AIOS vrij toegankelijk. Voor meer informatie over de vergaderingen of om je aan te melden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

LOVAH AMC op facebook zie: www.facebook.com/lovah.amc


Vacatures

Er zijn altijd wel meer aios nodig voor het bestuur of de commissies. Als je zelf een nieuwe activiteit wilt opstarten is dit ook mogelijk. Neem dan contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst gewijzigd: 30 juli 2019