Activiteiten

Naast unieke eenmalige activiteiten zijn er ook een aantal vaste activiteiten die jaarlijks of vaker georganiseerd worden. Kijk voor de precieze data op lovah.nl/amc/agenda.


AIOS sportdag:

In de zomer organiseren we een AIOS sportdag. Er is met het instituut geregeld dat alle AMC AIOS op deze dag niet naar de praktijk/stage hoeven als zij aan de sportdag deelnemen. Dus in plaats van een dag hard ploeteren is dit dé gelegenheid om je mede-AIOS op een ontspannen manier beter te leren kennen. Wij zorgen voor een hapje, drankje, maaltijd en hopelijk heerlijk zonnetje. Afgelopen jaren is onder andere beachvolleybal gespeeld op het strand of heerlijk gezeild over het Markermeer. 

 

Sfeerimpressie LOVAH AMC Zeildag 2015


Jaaroverstijgend Onderwijs (JOO)

De onderwijscommissie organiseert diverse onderwijsactiviteiten, zoals twee keer per jaar in april en oktober het jaaroverstijgend onderwijs na de LHK-toets.


Borrels

In samenwerking met LOVAH VUmc organiseren we eens in de twee maanden een gezamenlijke borrel. Het is een leuke gelegenheid om weer bij te praten met je mede-AIOS en nieuwe AIOS uit de andere jaren en van het VUmc te leren kennen. Ze vinden plaats op vrijdagavond en zijn de ideale manier om je weekend te beginnen! Hou voor de data je mail, de nieuwsbrief en/of de facebook site in de gaten.

 

 

Laatst gewijzigd: 13 juni 2017