LOVAH Cycling

NIEUW! 

 

De Werkgroep Sport presenteert: LOVAH Cycling! Voor de wielrennende aios.

 

Het 1e LOVAH Cycling weekend vindt plaats in het weekend van 12,13 en 14 mei! We hebben een locatie geregeld in Limburg net over de grens met België voor 60 personen. Het weekend gaat van start op vrijdagavond 12 mei vanaf 19.00 uur, voor de eerste avond hebben we geen avondeten geregeld. Zorg dus dat je al gegeten hebt als je aankomt. Verder is het de hele avond vrije inloop, voor veel LOVAH leden is het natuurlijk een eindje reizen. Bij aankomst ontvang je het veelbesproken, speciaal ontworpen LOVAH wielrenshirt. Op de vrijdagavond zal een klein borreltje gedronken worden maar de beentjes moeten natuurlijk wel fris blijven voor zaterdag …. ;)

 

We verwachten dat je zelf een goed werkende wielrenfiets (geen fixed-gears) en een fietshelm meeneemt. Op zaterdag wordt de groep opgedeeld in verschillende groepen. De groep waarin je terechtkomt is afhankelijk van de voorkeur die je hebt aangegeven bij de inschrijving. Gezien de keuze voor het Limburgse heuvelland zullen we zeker een aantal heuvels meepakken. Wij verzorgen een lunch voor alle deelnemers tijdens de tocht. Na het wielrennen keren we allemaal terug naar de locatie. Hier zorgen wij voor avondeten voor iedereen. De avond sluiten we af met een fantastisch feest met de huis DJ van de Werkgroep Sport tot in de kleine uurtjes.

 

Op zondag staat er een lekker ontbijtje klaar (voor wie dat aankan). Uiterlijk 12.00 uur verlaten wij met zijn allen de locatie. Het staat jullie natuurlijk vrij om op eigen initiatief dan nog een stuk te gaan fietsen. Het is alleen niet mogelijk om spullen te laten staan op de locatie, je zult je spullen dan moeten opslaan in je eigen auto. De kosten voor dit geweldige weekend inclusief LOVAH wielrenshirt zijn slechts €100,-! Wij hebben er al zin in, jij ook?

 

LET OP: ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR!! (update woensdag 5 april)

 

Wat zit er in de prijs van het weekend inbegrepen?
- Een LOVAH wielrenshirt in je eigen maat
- 2x een overnachting (vrijdag --> zaterdag & zaterdag --> zondag)
- zaterdag ontbijt, lunch en avondeten
- zondag ontbijt
- Huur fietsenstalling binnen voor wielrenfietsen
- een kans om geschiedenis te schrijven door deel te nemen aan het 1e LOVAH Cycling weekend

 

Fietsshirt

 

 

 

Locatie van het weekend

 

 

Laatst gewijzigd: 5 april 2017