Nieuws

Vacature *** Vacature ***Vacature ***Vacature***Vacature***Vacature***Vacature***

 

!!De Werkgroep Europese Samenwerking zoekt versterking!!

 

Op zeer korte termijn is de WES op zoek naar een nieuw algemeen lid. Ben jij geïnteresseerd in internationale huisartsenzorg en diversiteit en vind je het leuk om je daarvoor in te zetten door middel van het organiseren van activiteiten in een enthousiaste werkgroep?

Stuur je motivatiebrief dan samen met je CV zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 1 maart aanstaande, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Geef hierin aan of je beschikbaar bent om 3 maart 2017 al mee te vergaderen.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Nieuwe voorzitter!

 

In verband met haar taken in het landelijk LOVAH bestuur heeft Elvira het WES-voorzittersstokje doorgegeven aan Agnes! We bedanken Elvira voor haar fantastische inzet en betrokkenheid en wensen Agnes alle succes!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

WONCA inschrijving gesloten!

De inschrijving voor de WES congresreis naar de WONCA Praag is gesloten. We hebben een groot aantal aanmeldingen ontvangen. Half februari zal bekend zijn wie er mee mogen op deze reis!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

LOVAH exchange 2017 " Durf jij wel verder? "

 

Met andere woorden, ben jij degene die buitenlandse collega’s van over de grens wil leren kennen en onze manier van werken wil overbrengen? Lees dan verder, want we zoeken jou!

 

Gezien het grote succes en enthousiasme van de afgelopen jaren wordt er in maart 2017 weer een LOVAH exchange georganiseerd. Tijdens het aankomend LOVAH-congres zullen wij als Werkgroep Europese Samenwerking (WES) aan 25 buitenlandse AIOS (BAIOS) de kans bieden een kijkje te nemen in onze keuken.

In samenwerking met de Werkgroep Congres zal een programma worden opgesteld en daar is jullie hulp onmisbaar bij. Naast het bezoeken van het congres willen we het namelijk ook mogelijk maken om ze eens in de praktijk mee te laten kijken. Daarom zoeken wij enthousiaste buddies om onze internationale vrienden voor 2 nachten een slaapplek te bieden en ze een dag mee te nemen naar de huisartspraktijk.

 

Een indicatie van het programma:

21 maart: de BAIOS komt aan bij de buddy

22 maart: de BAIOS kijkt mee in de praktijk

23 maart: onderwijsdag voor alle BAIOS en geïnteresseerde buddies met aansluitend uitje, diner en pre-event congres

24 maart: congresdag met het feest

25 maart: BAIOS terug naar huis

 

Voor de eerste 2 nachten vragen we een logeerplek te regelen voor de BAIOS. De laatste 2 nachten rondom het congres is er voor hen een hotel geregeld. Uiteraard is deelname aan het programma buiten het congres om ook voor jullie toegankelijk.

 

Kortom: lijkt het je gezellig een collega uit een andere windstreek te laten zien wat het huisartsenvak in Nederland inhoudt? Meld je nu dan aan als buddy!

Uiteraard staan er enkele tegemoetkomingen tegenover, waaronder een pluspunt voor je aanmelding van de WONCA en de RCGP in 2017.

 

Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

We hopen op veel enthousiasme!

Laatst gewijzigd: 22 februari 2017