Astrid Vogel - Algemeen bestuurslid

mail icon  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

AstridVogel2016

 

 

Mijn naam is Astrid Vogel en ik ben in januari 2016 secretaris geworden van het landelijk LOVAH-bestuur. In februari 2017 is Elvira Ensink door de ledenraad aangenomen als nieuwe secretaris, dus de komende maanden zal ik gebruiken om mijn taken over te dragen.

 

=============

 

Ik ben in september 2014 gestart met de huisartsopleiding in Groningen en na enkele maanden actief geworden als secretaris in het bestuur van LOVAH Groningen. Daarnaast heb ik vorig jaar met veel plezier samen met een enthousiaste werkgroep het fantastische 7e LOVAH lustrum in de Efteling mogen organiseren. Door deze activiteiten en regelmatig bijwonen van de ledenraad heb ik een goed beeld kunnen krijgen van wat de LOVAH op landelijk en regionaal niveau kan betekenen voor AIOS huisartsgeneeskunde. Het heeft ertoe geleid dat ik enthousiast ben geworden om mijn steentje bij te dragen aan de LOVAH op landelijk niveau en daarbinnen de secretariële functie voort te zetten!

 

Veel interne en externe communicatie loopt via de secretaris wat deze functie interessant maakt. Ik zal ervoor zorgen dat ik, samen met onze ambtelijk secretaris Annemieke van de Scheur, goed bereikbaar ben voor allerlei vragen en opmerkingen. Ongetwijfeld ga ik een leuke en leerzame tijd tegemoet!

 

Hopelijk tot binnenkort bij de ledenraad of één van de andere activiteiten!

Laatst gewijzigd: 22 februari 2017