Huidige vacatures

Op deze pagina vind je de huidige vacatures binnen de landelijke LOVAH. Belangrijk: mocht je interesse hebben in een bijv een werkgroep die niet in de lijst vacatures is opgenomen, schroom niet om contact met de werkgroep zelf op te nemen. Er is altijd ruimte voor meer enthousiaste aios!

Voor informatie over eventuele vacatures binnen je eigen regionale afdeling kun je het beste contact opnemen met de afdeling zelf.

 

Vacatures bestuur

Een functie binnen het bestuur van de LOVAH geeft een enorme verrijking aan de huisartsenopleiding. Naast inhoudelijk bezig zijn met je vak krijg je de mogelijkheid om veel bestuurservaring op te doen. Als bestuurslid bij de LOVAH zit je aan tafel met iedereen die het in huisartsenland voor het zeggen heeft en die invloed uitoefent op jou opleiding. Hierdoor weet je wat er speelt en hoe de verhoudingen zijn tussen en binnen de verschillende organisaties. De LOVAH is heel flexibel dus als bestuurslid kun je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt om op te pakken binnen de vereniging.

 

Webmaster

Het landelijk bestuur zoekt per juni een nieuwe webmaster.

Als webmaster ben je verantwoordelijk voor de website, de inschrijvingen, de lay-out en de nieuwsbrief. Je werkt veel samen met de secretaris en het bestuurslid PR. Naast je functiespecifieke taken ben je ook algemeen bestuurslid en ben je contactpersoon voor één of meerdere gremia, werkgroepen en/of afdelingen.

Raadpleeg hier de functieomschrijving.

Geschikte kandidaten zullen op 16 juni aan de ledenraad zullen worden voorgedragen. De functie wordt na een inwerkperiode overgenomen van de huidige secretaris en bestuurslid PR.

  

Vacatures werkgroepen

Werkgroep Magazine (voorheen Werkgroep Bulletin)

De Werkgroep Magazine zoekt versterking. 2 keer per jaar wordt een magazine uitgebracht met uiteenlopende artikelen (van verdiepende artikelen tot leuke acties, columns en verslagen van buitenlandreizen). Vergaderen vraagt doorgaans weinig inspanning, dit gebeurt namelijk via skype. Twee keer per jaar komt de werkgroep bijeen voor een vergadering onder het genot van een etentje.

Vind jij het leuk om contacten te onderhouden met auteurs, mee te denken over thema en artikelen of het redigeren van artikelen? Zelf schrijven mag, maar is geen must! Raadpleeg hier de functieomschrijving. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met de werkgroep door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkgroep Sport

Per direct komt er bij deze sprankelende werkgroep weer een vacature vrij. Deze werkgroep organiseert drie grote sportevenementen per jaar (LOVAH Wintersport, LOVAH Cycling en de SBOH Beachdag) en probeert dit zo te doen dat er voor alle huisartsen in opleiding wat leuks tussen zit.

Dus vind jij het leuk om met een enthousiaste groep sportievelingen activiteiten voor alle huisartsen in opleiding te organiseren en heb jij sprankelende ideeën over wat nog beter kan?! Stuur vóór 1 april 2017 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je CV met sollicitatiebrief met daarin je motivatie en welk nieuw evenement jij graag toe zou willen voegen aan de huidige jaarkalender!

 

Werkgroep Onderwijs

De werkgroep onderwijs zoekt per direct een nieuw lid!

Wat doet de onderwijscommissie:

· Inventariseren, evalueren en knelpunten in onderwijs bespreekbaar maken (bijv vanuit NIVEL-enquete)

· Actief binnen verschillende programma’s binnen het onderwijs en inspraak in de verschillende onderwijslijnen op landelijk niveau.

· Bemoeienis met de centrale sollicitatie- en plaatsingsprocedure, het landelijk opleidingsplan, burn-out preventie, het digitaliseren van toetsen en het portfolio.

Heb jij een frisse houding en kritische blik om het onderwijs van de huisartsenopleiding te verbeteren? Mail dan voor meer informatie of sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Werkgroep Politiek en Maatschappij (WPM)

De WPM zoekt een nieuw enthousiast lid! De vacature is beschikbaar per april. Raadpleeg hier de functieomschrijving.

Voor meer informatie, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Laatst gewijzigd: 22 maart 2017