Huidige vacatures

Op deze pagina vind je de huidige vacatures binnen de landelijke LOVAH. Belangrijk: mocht je interesse hebben in een bijv een werkgroep die niet in de lijst vacatures is opgenomen, schroom niet om contact met de werkgroep zelf op te nemen. Er is altijd ruimte voor meer enthousiaste aios!

Voor informatie over eventuele vacatures binnen je eigen regionale afdeling kun je het beste contact opnemen met de afdeling zelf.

 

Vacatures bestuur

Een functie binnen het bestuur van de LOVAH geeft een enorme verrijking aan de huisartsenopleiding. Naast inhoudelijk bezig zijn met je vak krijg je de mogelijkheid om veel bestuurservaring op te doen. Als bestuurslid bij de LOVAH zit je aan tafel met iedereen die het in huisartsenland voor het zeggen heeft en die invloed uitoefent op jou opleiding. Hierdoor weet je wat er speelt en hoe de verhoudingen zijn tussen en binnen de verschillende organisaties. De LOVAH is heel flexibel dus als bestuurslid kun je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt om op te pakken binnen de vereniging.

 

Voorzitter

Het landelijk bestuur van de LOVAH zoekt een nieuwe voorzitter. Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging. Je onderhoudt het contact met de verschillende huisarts gerelateerde verenigingen en bent het aanspreekpunt voor externen. Je draagt actief bij aan het verder professionaliseren van de vereniging en behartigt de belangen van de aios.

Spreekt bovenstaande je aan, raadpleeg dan hier de vacaturetekst met daarin opgenomen alle relevante informatie. Bij interesse of vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook om eens een bestuursvergadering bij te wonen.

 

Geschikte kandidaten zullen op 17 maart aan de ledenraad zullen worden voorgedragen. De functie wordt na een inwerkperiode overgenomen worden van Robbert Keppel.

 

Bestuurslid PR

Het landelijk bestuur zoekt per april een nieuw bestuurslid PR. 

Raadpleeg hier de vacaturetekst met daarin opgenomen alle relevante informatie. Bij interesse of vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook om eens een bestuursvergadering bij te wonen.

 

Sollicitatiegesprekken zullen gevoerd worden tijdens de bestuursvergadering van dinsdagavond 21 maart, waarna geschikte kandidaten op 7 april aan de ledenraad zullen worden voorgedragen. De functie wordt na een inwerkperiode overgenomen van Odile Thole.

 

Vacatures werkgroepen

Werkgroep Magazine (voorheen Werkgroep Bulletin)

De Werkgroep Magazine zoekt versterking. 2 keer per jaar wordt een magazine uitgebracht met uiteenlopende artikelen (van verdiepende artikelen tot leuke acties, columns en verslagen van buitenlandreizen). Vergaderen vraagt doorgaans weinig inspanning, dit gebeurt namelijk via skype. Twee keer per jaar komt de werkgroep bijeen voor een vergadering onder het genot van een etentje.

Vind jij het leuk om contacten te onderhouden met auteurs, mee te denken over thema en artikelen of het redigeren van artikelen? Zelf schrijven mag, maar is geen must! Raadpleeg hier de functieomschrijving. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met de werkgroep door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkgroep Europese Samenwerking (WES)

Op zeer korte termijn is de WES op zoek naar een nieuw algemeen lid. Ben jij geïnteresseerd in internationale huisartsenzorg en diversiteit en vind je het leuk om je daarvoor in te zetten door middel van het organiseren van activiteiten in een enthousiaste werkgroep?

Stuur je motivatiebrief dan samen met je CV zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 1 maart aanstaande, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierin aan of je beschikbaar bent om 3 maart 2017 al mee te vergaderen.

Voor meer informatie over de WES en haar activiteiten ga je naar de LOVAH website.

Laatst gewijzigd: 22 februari 2017