LOVAH Wintersport

Van 9 t/m 13 maart 2017 vindt de LOVAH wintersport weer plaats!

 

Inschrijven kan t/m 10 januari via de website (zie inschrijvingen)!

 

Informatie over de wintersport:

We vertrekken per bus in de namiddag/begin avond van donderdag 9 maart en komen op maandagochtend 13 maart weer terug in Nederland. In totaal zijn er 120 plekken voor de wintersport.

 

Inclusief: busreis Nederland-Oostenrijk v.v (opstapplaatsen: Utrecht, Amsterdam, Arnhem), 2 overnachtingen in 2-8 persoonskamers, 3x avondeten, 3x ontbijt, 1x lunch, 3 dagen liftpas voor skigebied ski-amadee/Hochkonig
Exclusief: reis- en annuleringsverzekering, ski/snowboardles, ski/snowboardmateriaal

 

Materiaal:

Dit jaar zal het ski/snowboard materiaal weer uit Nederland meegenomen worden en daar ook al afgesteld worden zodat we zo snel mogelijk na aankomst de piste op kunnen. Geeft hierom zo exact mogelijk je lengte en schoenmaat op (bij wens grotere schoenen dus een grotere maat). Er kan op locatie geruild worden indien het materiaal niet goed zit, maar daarmee zal er ski/board tijd verloren gaan!

 

Lessen:

Dit jaar zullen er waarschijnlijk ook weer skilessen aangeboden worden afhankelijk van de animo. We streven naar kleine klassen van 6-8 personen maximaal en afhankelijk van de groepsgrootte zullen de kosten rond de 110 euro per persoon zijn voor 2x 2 uur les. Bij inschrijven voor de wintersport geef je je interesse hierin aan en de kosten / of het mogelijk is zal naar je teruggekoppeld worden waarna je pas echt je lessen zult boeken.

 

Betaling:

LET OP: Na inschrijving moet het geld voor de wintersport en eventuele huur van spullen binnen 7 dagen overgemaakt worden op de bankrekening van de LOVAH. Als dit geld niet voor die tijd binnen is vervalt je inschrijving en gaat je plek naar de volgende persoon op de lijst. Het geld voor ski- of snowboardles hoeft nu nog niet overgemaakt te worden.

 

Gemaakt: 9 maart 2017