Nieuws

LHK-Pubquiz 28-03-2017

Datum: 27 februari 2017

Op dinsdag 28 maart organiseert LOVAH Nijmegen voor het eerst een ''LHK-Pubquiz''.

Vind je het fijn om een week voor de LHK-toets nog even te oefenen? Of vind je het gewoon leuk om je kennis te delen met je mede-AIOS? Geef je dan snel op via het aanmeldformulier voor deze leerzame, maar vooral ook gezellige avond!! De winnaar(s) worden uiteraard beloond met een leuke prijs....

 

Locatie: Café 't Haantje (Daalseweg 19, Nijmegen)

Starttijd Quiz: 19:30uur

Kosten: gratis; drankjes voor eigen rekening.

 

Voor de AIOS die graag van tevoren bij café 't Haantje een hapje willen eten: we zullen om 18.30uur verzamelen in het café. Ook hiervoor geldt dat de drankjes voor eigen rekening zijn; het eten regelen wij! Graag opgeven via het formulier.

 

Nb: je kunt je opgeven als team, maximaal 5-6 personen; geef dan in onderstaand formulier je teamnaam en je teamgenoten op, en of jullie allemaal mee willen eten (je teamgenoten hoeven zich dus niet meer zelf aan te melden!). Individueel opgeven kan natuurlijk ook.

 

poster LHK pubquiz versie kleur

Lees meer...

Nieuwe voorzitter LOVAH Nijmegen!

Datum: 13 februari 2017

Afgelopen week heeft Suzanne van Cromvoirt tijdens de LOVAH vergadering het voorzitterschap overgedragen aan Elselien Küpers!

Suzanne willen we bedanken voor alles wat ze in anderhalf jaar tijd voor LOVAH Nijmegen en alle AIOS heeft gedaan; Elselien willen we veel succes wensen met het voorzitterschap!

 

Nieuwe voorzitter

Lees meer...

LHK symposium

Datum: 05 april 2017

Nijmegen organiseert een LHK symposium.

In aansluiting op de LHK toets vindt dit symposium plaats.

 

Onderwerp en locatie volgt.

Lees meer...