LOVAH leiden

 

Welkom op de site van LOVAH Leiden, de regionale LOVAH-afdeling gesitueerd bij de huisartsopleiding aan het LUMC te Leiden. Jaarlijks organiseren wij vak-inhoudelijke activiteiten maar ook gezeligheidsactiviteiten.

 

Het bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de contacten met LOVAH Landelijk en houdt overzicht over de verschillende commissies. We vergaderen ongeveer een keer per maand. Wil je een keer een vergadering bijwonen mail ons dan!

 

Commissies

LOVAH Leiden wordt gedragen door verschillende commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor de vakinhoudelijk georganiseerde evenementen naast het bestaande onderwijs. Verder zijn er commissies die voor de nodige gezelligheid tijdens de studieperiode zorgen. Heb je leuke ideeën of wil jij je organisatietalent eens ontplooien geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar onze facebook site LOVAH Leiden, klik hier!

 

Leiden - logo Facebook

Laatst gewijzigd: 12 oktober 2016