Vacatures

Vacature penningmeester bestuur LOVAH Leiden

Per wanneer: tussen nu en uiterlijk mei 2017

 

Omschrijving vacature:

De vacature Penningmeester LOVAH Leiden komt binnenkort vrij. In deze functie denk je mee met de algemene bestuurszaken, maar ben je vooral gericht op het financiële reilen en zeilen. Je houdt de balans bij en stelt de begroting op. Uiteindelijk maak je een financieel verslag. Verder help je de lopende commissies met de financiën in goede banen te leiden en denk je mee over de financiële mogelijkheden om hun doel te bereiken.

 

Voorts ben je als lid van Bestuur betrokken bij alle lopende zaken en neem je veelal gezamelijke besluiten en bepaal je de koers van de Ledenvertegenwoordiging op lokaal niveau.

 

Er wordt van je verwacht dat je elke maand in ieder geval op de LOVAH-Leiden vergadering bent. Daarnaast kan je ook op landelijk niveau actief zijn, o.a. door de maandelijkse vergadering in Utrecht bij te wonen. Je staat in nauw contact met de penningmeester van LOVAH Landelijk en één keer per jaar wordt een info-dag/training voor de regionale penningmeesters georganiseerd.

 

Heb je affiniteit met Bestuur en organisatie? Heb je ervaring in bestuurlijk werk of ben je enthousiast dit verder op te doen? Wil je een voorsprong krijgen t.a.v. financiële boekhouding straks als huisarts (praktijkhouder of ZZP-er). Lijkt het je wat of wil je meer over de functie weten?

 

Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mocht je er al uit zijn dat je wilt solliciteren, stuur dan een sollicitatiebrief en CV op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst gewijzigd: 21 november 2016