Organisatie

LOVAH Eindhoven bestaat momenteel uit:

Bestuur

 myrthe resized    lisanne resized

Voorzitter

Myrthe Pastoors

 

 Vice-Voorzitter

Lisanne Konings (foto volgt)

yvet resized    linda resized

 Penningmeester

Yvet Benthem

 

 Secretaris

Linda Vonken

 

 

 


Commissies

 

Onderwijscommissie:

Myrthe Otte-Pastoors, Anne-Marie Gerritsen, Nicole Loonen

 

Als onderwijscommissie willen wij ons inzetten voor goed huisartsgeneeskundig onderwijs op dependence Eindhoven. Gezien de unieke situatie waarbij in Eindhoven twee instituten onderwijs geven, ligt onze focus ook op het verbeteren van de samenwerking van deze twee instituten op onderwijsgebied. Onze speerpunten op dit moment zijn:

 

  • Alle terugkomdagen in Eindhoven organiseren
  • Krachten bundelen in het geven van kwalitatief, hoogwaardig en innovatief onderwijs
  • Verbinding aangaan met de regio
  • Nadenken over de huisarts van de toekomst

 

Om deze speerpunten tot uitvoer te kunnen brengen, hebben we als commissie overleg met de coordinatoren en de hoofden van de opleiding uit Nijmegen en Maastricht. Daarnaast krijgen we terugkoppeling van de groepsvertegenwoordigers. Verder nemen we deel aan de klankbordgroep en programmacommissie in Nijmegen en worden via LOVAH Maastricht op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen daar in de verschillende werkgroepen. Als commissie vergaderen we één keer per maand.

We zijn nog maar net begonnen, maar hebben er heel veel zin in om door krachten te bundelen de positie van dependence Eindhoven te versterken!

 

Ben je enthousiast en zou je, je steentje willen bijdragen in de onderwijscommissie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nascholingscommissie:

Anne Nieuwelink, Lisanne Konings, Maarten Slager, Marieke van Hellenberg Hubar, Mark van der Voort

 

De nascholingscommisie van LOVAH Eindhoven houdt zich bezig met interessante en praktische scholingen met onderwerpen die buiten het onderwijscurriculum vallen. Hierbij kan gedacht worden aan actuele maatschappelijke thema's of workshops voor bijvoorbeeld kleine ingreepjes. Tijdens de sessies streven naar een gezellige en open sfeer. Het doel is om omgeveer vier nascholingen per jaar te organiseren.

 

Heb je een idee voor een onderwerp of wil je de comissie komen versterken? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Activiteitencommissie:

Tamara van Eerd, Thomas Meurs, Linda Vonken, Nicole Loonen

 

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van gezellige activiteiten in en rondom Eindhoven. In november 2016 werd de eerste activiteit georganiseerd: de LOVAH pubquiz. Op een passende Eindhovense locatie, namelijk de stadsbrouwerij, werd er gestreden met maarliefst 1/3 van alle Eindhovense AIOS. Een hele mooie opkomst. 

Houd de agenda en facebook in de gaten voor de komende activiteiten!

 

Heb je tips / ideeën of wil je ons team komen versterken stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Contact

Voor vragen, opmerkingen of voor leuke ideeën zijn we bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit adres kun je ook laten weten of je interesse hebt om LOVAH Eindhoven te komen versterken. Daarnaast zijn we te vinden op Facebook: www.facebook.nl/lovah.eindhoven.

Laatst gewijzigd: 11 april 2017